Olet täälläEtusivu Uutuusjulkaisu päihde- ja mielenterveyspalvelujen yhteiskehittämisestä

Uutuusjulkaisu päihde- ja mielenterveyspalvelujen yhteiskehittämisestä

Verkottajan kammareissa -kirjanen kuvaa Verkottaja 2013–2016 – päihde- ja mielenterveystyön kokemusta, vertaisuutta ja ammattiapua -projektin yhteiskehittämistä päihde- ja mielenterveystyössä sekä muissa sote-palveluissa. Yhteisiä valmennuksia rakennettiin ammattilaisille, asiantuntijoille sekä kokemusasiantuntijoina toimiville asiakkaille. Niissä yhdistyivät asiakastyöstä ja asiakkaiden arjesta nouseva asiantuntemus, niin teoriat, käytännön kokemus kuin hiljainen tietäminen.

Kirjanen tekee näkyväksi kertyneitä kokemuksia, osallistujien oivalluksia ja yhteiselle kehittämiselle suotuisaa vuorovaikutusta. Kirjoittajat rohkaisevat yhteiskehittämisen virittämiseen niin ammattilaisen, esimiehen kuin kehittämiseen osallistuvan asiakkaan roolissa.

Lisätietoa

Verkottajan kammareissa (pdf). Kutsu päihde- ja mielenterveyspalvelujen yhteiskehittämisen tiloihin ammattilaisina ja kokemusasiantuntijoina. A-klinikkasäätiö ja Verkottaja. 

Tutustu myös Tietopuussa

Opinnäytetyö: Vaikeimmassa asemassa olevien nuorten osallisuus palvelujen kehittämistoiminnassa
Opinnäytetyö: "Rentoutumista rauhallisessa ympäristössä" Asiakkaiden kokemuksia päiväkeskus Völjyn huumeiden käyttäjille tarjoamasta psykososiaalisesta tuesta
Blogi: Mikko Laukonsuo: Kokemuksenvarainen sähköisen palvelun kehittäminen päihde- ja mielenterveystyössä

Uutisarkisto »

Julkaisutyyppi: