Olet täälläEtusivu Kysely: Kerro kuinka koronakriisin aiheuttama poikkeustila on vaikuttanut arkeesi ja hyvinvointiisi

Kysely: Kerro kuinka koronakriisin aiheuttama poikkeustila on vaikuttanut arkeesi ja hyvinvointiisi

Kynää pitelevä käsi, pöydällä kyselylomake, vihko ja kahvikuppi.

Koronapandemia on asettanut ihmiset kaikkialla täysin uudenlaiseen tilanteeseen. Tutkimuksen ja järjestötyön kehittämisen tueksi tarvitaan nopeasti lisätietoa poikkeustilan vaikutuksista ihmisten arjessa selviytymiseen.

A-klinikkasäätiön Arjen toimintakyky -hanke kerää kyselyn avulla tietoa koronapandemian aiheuttaman poikkeustilan vaikutuksista ihmisten toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Kysely on laadittu Toimintakyky kuntoon -avustusohjelman sekä Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelman (MIPA 2.0) kanssa.

Kyselyyn haetaan eri järjestöjen kautta mahdollisimman monenlaisia vastaajia. On tärkeää, että kyselyllä saadaan tietoa myös sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat elämässään kohdanneet erilaisia vaikeuksia. Kysely sisältää kysymyksiä elämäntilanteen eri osa-alueista, psyykkisestä kuormittuneisuudesta, päihteiden käytöstä, järjestöjen toiminnasta ja hyvinvointia tukevista tekijöistä.

Vastauksia käytetään toimintakyvyn ja hyvinvoinnin tukemiseksi, tutkimukseen sekä järjestötyön kehittämiseksi. Kysely on auki toukokuun loppuun asti. Tilanne edellyttää järjestelmällistä kartoittamista ja seurantaa, jonka vuoksi kysely on tarkoitus toistaa noin neljän kuukauden päästä. 

Vastaa kyselyyn anonyymisti täältä 

Lisätietoa Arjen toimintakyky -hankkeesta 

Lisätietoa 

arjentoimintakyky[at]a-klinikka.fi

Dosentti Tuuli Pitkänen p. 041-5178678

 

Uutisarkisto »

Pääteema: 
Julkaisutyyppi: