Olet täälläEtusivu Omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet -seminaari ja järjestötyöpaja 6.11.2019 Helsingissä

Omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet -seminaari ja järjestötyöpaja 6.11.2019 Helsingissä

Aika: 
Ke 6.11.2019 - 10.00 - 15.30

Paikka: Diakonia-ammattikorkeakoulu, Kyläsaarenkuja 2, 00580 Helsinki

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelma (MIPA 2.0)- ja Arjen toimintakyky -hankkeet järjestävät yhteisseminaarin, jossa pääteemana on omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet. Omaiset ovat järjestötoiminnan keskeinen kohderyhmä ja merkittävä vapaaehtoistyön voimavara. Paikallisyhdistykset tarjoavat omaisille vertaistukea, virkistystä ja neuvontaa. Omaistyö yhdistää usein sekä päihde- että mielenterveystyöhön liittyvää apua ja tukea. Omaisten tekemä työ ja huolenpitovastuu myös kuormittavat omaisia monin eri tavoin. Omaisten hyvinvointiin ja tukemiseen on siksi kiinnitettävä riittävästi huomiota.

Seminaarissa aihetta lähestytään tutkimus- ja kokemustiedon kautta sekä valottamalla järjestöjen omaisille tarjoaman tuen mahdollisuuksia.

Seminaariin ovat tervetulleita järjestöissä toimivat, omaiset sekä eri alojen ammattilaiset, opiskelijat ja tutkijat. Tilaisuus on maksuton.

Katso Omaisten hyvinvointi ja tuen tarpeet -seminaarin ohjelma. Ilmoittautuminen 31.10.2019 mennessä ohjelmassa olevan linkin kautta.

 

Tapahtuma-arkisto »