Olet täälläEtusivu Kansainvälinen kesäwebinaari huumausainepolitiikasta 21.6.2021

Kansainvälinen kesäwebinaari huumausainepolitiikasta 21.6.2021

Aika: 
Ma 21.6.2021 - 16.00 - 18.00

Paikka: Webinaari (Zoom)

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston Huumetyöryhmän järjestämässä kansainvälisessä kesäwebinaarissa keskustellaan huumausainepolitiikan vaihtoehdoista ja tulevaisuudesta. 

Keskustelun aiheina ovat vallitsevan huumausainepolitiikan tämänhetkiset haasteet ja ongelmat, kansainvälisen huumausainepolitiikan keskeiset kehityskulut ja -trendit sekä huumeita käyttävien ihmisten asema ja oikeudet huumausainepolitiikassa. 

Webinaari tuo aiheen äärelle kaksi kansainvälisesti tunnettua huumausainepolitiikan vaikuttajaa, Neil Woodsin ja Arild Knutsenin, jotka ovat ajaneet politiikan muutosta omissa maissaan ja kansainvälisillä keskustelufoorumeilla. Heitä haastattelee tilaisuudessa EPT-verkoston koordinaatiossa asiantuntijana työskentelevä Riikka Perälä. Webinaarin puheenjohtajana toimii Mirka Vainikka Irti Huumeista ry:stä, joka pitää tilaisuuden aluksi myös lyhyen alustuksen Suomen tämänhetkisestä tilanteesta.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tutustu webinaarin tarkempaan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 18.6. mennessä EPT-verkoston sivuilla.

Lisää tapahtumia »

Pääteema: 
Julkaisutyyppi: