Olet täälläEtusivu A-klinikkasäätiö: Tulevaisuustyöpaja päihteiden käyttäjien kohtaamisesta ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisestä 3.9.2019, Hki

A-klinikkasäätiö: Tulevaisuustyöpaja päihteiden käyttäjien kohtaamisesta ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisestä 3.9.2019, Hki

Aika: 
Ti 3.9.2019 - 12.30 - 16.00

Paikka: A-klinikkasäätiön keskustoimisto, Ratamestarinkatu 7A, 6 krs., Helsinki.

Kohtaatko työssäsi päihteitä käyttäviä ihmisiä tai haluatko kehittää asiakaslähtöisiä palveluita? Oletko miettinyt, miten voisit näissä tilanteissa toimia ja minkälaista apua, toimintamalleja ja yhteistyötä kaipaisit työsi tueksi?

Tule kahville kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta A-klinikkasäätiön järjestämään työpajaan. Työpaja on suunnattu erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä toimiville sekä palveluita kehittäville ammattilaisille ja kokemusasiantuntijoille. Tavoitteena on pohtia ja keskustella, minkälaisia tarpeita eri toimijoille on päihteitä käyttävien kohtaamisessa ja palveluissa.  

Tavoitteena on lisäksi hahmotella ja miettiä, missä kohdassa päihteiden käyttäjän kohtaamista tai hoitoa eri toimijat toimivat sekä missä järjestöjen osaamista, läsnäoloa ja apua tarvitaan.

Ilmoittautuminen  27.8. mennessä. Tilaisuus on ilmainen.

Lisätiedot: Tanja Vahter, [email protected] 

 

Tapahtuma-arkisto »