Olet täälläEtusivu Päihdetyön tueksi Järjestö- ja hankerahoitus Opetus- ja kulttuuriministeriön avustukset

Opetus- ja kulttuuriministeriön avustukset

JAA SOMESSA

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee valtionavustuksilla mm. koulutukseen, tieteeseen, kulttuuriin, liikuntaan ja nuorisotyöhön liittyvää toimintaa ja hankkeita. Avustuksia voidaan myöntää toimintaan tarkoitettuna yleisavustuksena, kokeilu-, käynnistämis-, tutkimus-, tai kehittämishankkeisiin tarkoitettuna erityisavustuksena tai investointiavustuksena. Ministeriön myöntämät avustukset ovat usein valtakunnallisia.

Myös muut virastot myöntävät ministeriön vastuulla olevia rahoituksia. Esimerkiksi Tietopuun Aluehallintoviraston myöntämät valtionavustukset -sivuilta löydät tietoa Aluehallintoviraston myöntämistä rahoituksista.

Järjestöjen päihde- ja mielenterveystyöhön liittyviin hankkeisiin sopivia rahoituksia:

  • Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustukset nuorisoalan valtakunnallisen toiminnan kehittämiseen vuonna 2022. Hakuaika on jatkuva. Nuorisolain tavoitteena on edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa. Avustuksella tuetaan nuorisolain sekä valtakunnallisen nuorisotyön ja -politiikan ohjelman tavoitteiden toimeenpanoa.

Lisätietoa

Lisätietoa avustusten hakuajoista löydät Opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta.

Pääteema: 
Julkaisutyyppi: