Olet täälläEtusivu Kehittämisen tueksi Arjen toimintakyky Julkaisut

Julkaisut

Psykososiaalista toimintakykyä kartoittavaa PARADISE24-kyselyä koskien on ilmestynyt useita suomenkielisiä ja englanninkielisiä julkaisuja. Ajankohtaisen listauksen löydät tutkimusjulkaisutietokannasta. Sieltä löytyy kaikki Arjen toimintakyky -hankkeeseen ja PARADISE24fin-kyselyyn liittyvät julkaisut, joissa on tekijänä joku hankkeen työntekijöistä.
Lisäksi Tiimin Tutkittua palstalla on julkaistu lyhyitä kirjoituksia.

Kaikki PARADISE24-menetelmää koskevat kansainväliset julkaisut jotka ovat tiedossamme, on koottu osoitteeseen www.a-klinikka.fi/paradise24fin

Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelmassa toteutettiin järjestöille suunnattu kysely, joka sisälsi paljon toimintakykyyn vaikuttavia teemoja. Kyselystä annettiin järjestöille palautetta ja julkaistiin raportti. Yhteistyötä Arjen toimintakyky -hankkeen kanssa suunnittelevien järjestöjen kannattaa tutustua näihin kyselyihin ja palautteeseen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämä TOIMIA-tietokanta on ilmainen ja avoin työväline kaikille toimintakyvyn mittaamisesta ja arvioinnista kiinnostuneille asiantuntijoille ja ammattilaisille.